Wijnproeverij en events

Breng ons een bezoekje

Ad Fruendum Vino organiseert zelf tweejaarlijks wijnproeverijen, maar neemt ook deel aan verschillende wijnbeurzen. Op deze website vindt u een overzicht van onze volgende wijnproeverijen en evenementen.

Breng ons een bezoekje

Gratis wijnproeverij

Tweejaarlijkse wijndegustatie

Tweejaarlijks organiseert Ad Fruendum Vino een gratis en open toegankelijke wijndegustatie. Deze wijndegustatie gaat telkens door in het derde weekend van maart en het derde weekend van oktober. 

Tijdens deze proeverij kunt u alle wijnen uit het gamma van Ad Fruendum Vino proeven en genieten van uitzonderlijke promoties. 

Noteer dus alvast de data in uw agenda en breng gerust uw vrienden en familie mee!

Wijnbeurzen en events

Wijnbeurzen en events

Ad Fruendum Vino neemt jaarlijks deel aan een selectie van wijnbeurzen waaronder de Wijnfeesten te Wezemaal 

Breng ons dus zeker een bezoekje! 

Privé wijndegustatie

Privé-degustatie

We bieden u ook de mogelijkheid om bij uw thuis een privé-degustatie te organiseren voor uw vrienden en familie. Tijdens de degustatie wordt een selectie aan wijnen geproefd, gepaard met een deskundige uitleg over de oorsprong van de wijn, het wijnhuis, de druiven en de smaak. U bepaalt zelf het thema, de prijsklasse en het type wijnen. 

Organiseer dus een gezellige avond bij uw thuis voor familie en vrienden, en geniet van ons deskundig advies tijdens uw eigen privé-wijnproeverij.

Ons Adres

Zonnedauwstraat 5, 3110 Rotselaar

Open na afspraak