Wijnproeverij en events

Breng ons een bezoekje

Ad Fruendum Vino organiseert zelf tweejaarlijks wijnproeverijen, maar neemt ook deel aan verschillende wijnbeurzen. Op deze website vindt u een overzicht van onze volgende wijnproeverijen en evenementen.

Breng ons een bezoekje

Gratis wijnproeverij

Tweejaarlijkse wijndegustatie

Tweejaarlijks organiseert Ad Fruendum Vino een gratis en open toegankelijke wijndegustatie. Deze wijndegustatie gaat telkens door in het derde weekend van maart en het derde weekend van oktober. 

Tijdens deze proeverij kunt u alle wijnen uit het gamma van Ad Fruendum Vino proeven en genieten van uitzonderlijke promoties. 

Noteer dus alvast de data in uw agenda en breng gerust uw vrienden en familie mee!

Wijnbeurzen en events

Wijnbeurzen en events

Ad Fruendum Vino neemt jaarlijks deel aan een selectie van wijnbeurzen waaronder de Wijnfeesten te Wezemaal 

Breng ons dus zeker een bezoekje! 

Privé wijndegustatie

Privé-degustatie

We bieden u ook de mogelijkheid om bij uw thuis een privé-degustatie te organiseren voor uw vrienden en familie. Tijdens de degustatie wordt een selectie aan wijnen geproefd, gepaard met een deskundige uitleg over de oorsprong van de wijn, het wijnhuis, de druiven en de smaak. U bepaalt zelf het thema, de prijsklasse en het type wijnen. 

Organiseer dus een gezellige avond bij uw thuis voor familie en vrienden, en geniet van ons deskundig advies tijdens uw eigen privé-wijnproeverij.

WIJNDEGUSTATIE 16, 17 & 18 OKTOBER OP RESERVATIE

Wegens COVID-19 zal de jaarlijks herfstdegustatie doorgaan in een zittende formule. Zo kunnen wij iedereen in alle veiligheid laten genieten van onze wijnen.

Wij beschikken over 20 zitplaatsen die voldoen aan de maatregelen. Wij garanderen voldoende afstand. U boekt een tafel voor maximaal 4 personen.

Om iedereen ruim de kans te geven om te genieten van de degustatie werken we met reserveringen en timeslots van 1,5u. Wij vragen u om deze tijdslot te respecteren zodat wij iedereen een optimale ervaring kunnen garanderen.

De degustatie gaat door op 16, 17 en 18 okober.

De wijnen zullen aan tafel worden uitgeschonken. Een mondmasker is verplicht tijdens de verplaatsingen (bij het binnenkomen, bij toiletgebruik en bij het buitengaan). Wanneer u aan tafel zit moet u geen mondmasker dragen.
Voor de sportliefhebbers voorzien wij op zondag een televisie waarop de Ronde van Vlaanderen wordt uitgezonden.

Alle nieuwe wijnen kunnen worden geproefd (en dat zijn er heel wat) evenals een uitgebreid pakket aan bestsellers!

Reserveer hier je tafel. 

Ons Adres

Zonnedauwstraat 5, 3110 Rotselaar

Open na afspraak