Ons motto

Aangepast advies en een wijn voor elk budget

Ad Fruendum Vino ontstond vanuit de passie van eigenaar Glenn om kwaliteitswijnen betaalbaar te maken. Zo ontdekte Glenn in 2003 wereldwijnen. Een hobby groeide uit tot Ad Fruendum Vino. Tot op vandaag staat Ad Fruendum Vino nog steeds garant voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor alle wijnen in het gamma. Glenn runt de zaak  vanuit een passie voor het aanbieden van kwalitatieve wijn aan de beste prijs. 

Ontdek onze wijnen

Onze Collecties

Vanuit de visie om voor ieder wat wils aan te bieden, werden de AFV Collecties opgericht. Elke collectie heeft een aparte insteek en biedt u de beste wijnen van over de hele wereld!

AFV Value

Gewoon goed voor een zachte prijs

Dat is wat AFV Value u biedt: rode en witte wereldwijnen aan een goede instapkwaliteit, die door iedereen gesmaakt worden. 

Ontdek AFV Value

AFV Taste

Voor ieder wat wils

AFV Taste is een gamma opgedeeld per smaak. Zo hoeft u niet in een eindeloze lijst zitten te zoeken naar welk type wijn u bevalt. Eén keer uw algemene smaakprofiel bepaald is, bieden wij namelijk wijnen volgens dit smaaktype aan. 

Ontdek AFV Taste

Example title

Unieke landelijke specialiteiten

Onze country specials zijn uniek in hun soort. Deze landelijke toppers tonen unieke druivensoorten en lokale specialiteiten. 

Ontdek AFV Country Specials

AFV Exclusive

Exclusieve wijntoppers

AFV Exclusive is een gamma dat bestaat uit absolute topwijnen! Deze selectie werd zorgvuldig samengesteld en biedt u de beste wijnen die de wereld te bieden heeft.

Ontdek AFV Exclusive

AFV Bubbels

Sprankelend plezier

AFV Bubbels bestaat uit schuimwijnen en champagne. Opnieuw werd een zorgvuldige selectie van wereldtoppers opgesteld, gaande van Spaanse cava, tot Italiaanse prosecco, tot Zuid-Afrikaanse vonkelwijn en Argentijnse sparkling. 

Ontdek onze bubbels

Sherry, porto & Amarula

Als aperitief of digestief

AFV Likeuren, Sherry & Porto bestaat uit een gamma van rode, witte en rosé porto, sherry en Amarula likeur. 

Ontdek het gamma

Tweejaarlijkse proeverij

Kom onze wijnen proeven

meer weten?